Levering van frangipanes en andere koekjes voor uw wafelslag

 

Koekjesverkoop, wafelslag, truffelactie... schakel Biscuits Popelier in om uw actie te verzorgen. Wij zijn de geschikte partner om via lekkernijen de kas van uw vereniging of school te spekken.

We bieden bijzondere kwaliteitsproducten aan om van uw koekjesverkoop of wafelslag een jaarlijks traditie te maken. De prijs ligt verrassend laag, waardoor u een aantrekkelijke winstmarge heeft. Bovendien zorgen we voor een snelle levering en interessante kortingen.

Ons assortiment bestaat uit o.m. carré-confituur, carré frangipanes, cigarettes russes, rochers (kokosgebakjes), vlinders, vanillewafels met of zonder chocolade, paas- of nieuwjaarswafels en truffels.

 

Komt u de bestelling zelf afhalen, dan krijgt u een extra korting van 5%! Neem contact met ons op indien u meer vragen hebt. Wij zorgen voor een geslaagde verkoop!

Maak uw bestelling - Klik door naar onze site en bestel online!

Ontdek ons ruime assortiment aan koekjes en wafels

verkoop-wafels-koeken

Frangipanes en assortiment koekjes

FRANGITARTE   POPIROLL   APRI'CO
   
Zachte gebakjes geïnspireerd op een frangipanebasis, verfijnd met heerlijk amandelaroma. Het geheel afgewerkt met amandelschilfers.   Heerlijk krokante rolletjes, goudbruin gebakken met een vleugje vanillesmaak.   Artisanaal gebakje met bladerdeeg en abrikozenconfituur. Krokant en knapperig gebakken.
         
         
TWISTS   ASSORTIMENT SNACKS   ASSORTIMENT KOFFIE
       
Een licht bladerdeegkoekje verfijnd met een knapperig suikerlaagje.  

Een gemengde doos stuksverpakte lekkernijen:

6 amandelgebakjes, 5 cocochocs,

5 speculoosjes en 4 confituurgebakjes.

  Een selectie uit onze klassiekers: krokante rolletjes, vlinders, amandel -en confituurgebakjes. 4 variëteiten die u gewoonweg moet proeven!